Kalender

mei
24
2017

KMO's in hun verschillende levensfase: Starters, groei, rijp bedrijf: aangepaste financiering zowel klassiek als alternatief

In elke fase van zijn ontwikkeling heeft een bedrijf wijzigende financieringsbehoeften: starter - (snelle) groeier - consolidatie - overname. Deze opleiding gaat in op de eigenschappen van elke fase en helpt u de optimale mix van diverse financieringsvormen samenstellen, zowel schuldfinanciering als eigen vermogen en mezzanine. 

nov
22
2016

Symposium: het lot van de ondernemer na faling (DYZO)

Wie helpt de ondernemer aan een nieuwe start? Wordt een ondernemer na faling werknemer? Hoe stabiel is zijn situatie? ....

Zit u ook met vragen over hoe het verder moet na een faling? Kom dan zeker naar het symposium : het lot van de ondernemer na faling, georganiseerd door DYZO. 

okt
21
2016

Financieringsvormen voor de kmo: a quick start guide (VOKA)

Hoe kan u als ondernemer assertief en met kennis van zaken een kredietgesprek voeren? Hoe zorgt u ervoor dat u de leiding hebt in het gesprek? Welke alternatieven bestaan er voor klassieke bankfinanciering? U komt dit alles en nog veel meer te weten tijdens deze inspiratiesessie, georganiseerd door VOKA - Vlaams-Brabant. 

sep
20
2016

Cybersecurity en ondernemingen : is uw onderneming er klaar voor?

De FOD Economie en het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) nodigen u uit om een overzicht te krijgen van de actuele ontwikkelingen inzake cybersecurity. Na verloop van deze bijeenkomst weet u welke recente wetsbepalingen in de nabije toekomst een impact hebben op ondernemingen, en krijgt u een beter inzicht in de risico’s waaraan uw onderneming is blootgesteld. U gaat naar huis met enkele tips die u hiertegen kunnen beschermen. 
 

jun
20
2016

Workshop “Financiering van KMO’s”

Bent u een leergierige KMO’er op zoek naar inspiratie? Of deelt u graag ervaringen met experten en collega’s? Dan is de Workshop “Financiering van KMO’s” iets voor u! U krijgt de kans om deel te nemen aan verschillende workshops met thema’s als leasing, bankfinanciering, risicokapitaal en ondersteunende overheidsmaatregelen.
jun
1
2016

Adviesverlening aan KMO's - Alternatieve financieringsvormen, a guided tour -

Febelfin Academy, het opleidingsinstituut van de financiële sector, en het Platform Financiering van Ondernemingen hebben een opleiding uitgewerkt die zowel ondernemers, accountants, boekhouders als bankbedienden een houvast biedt in de wereld van ondernemingskredieten. 

mrt
31
2016

Innovative enterprise: financing ideas from Europe

Komt u graag te weten welke nieuwe vormen van bedrijfsfinanciering er bestaan? Wist u dat er naast de klassieke bancaire finaciering nog een heel resem aan financieringsvormen zijn voor KMO's? Kom hier meer over te weten tijdens de infodagen mede georganiseerd door het Agentschap Innoveren en Ondernemen. 

mrt
16
2016

Ondernemen 2016

Wenst u uw eigen onderneming op te starten of uit te breiden? Kom dan zeker naar de beurs Ondernemen 2016: het event voor de startende onderneming, de zelstandige en de KMO. Onder een dak zal u alle informatie terugvinden over hoe u uw project moet aanpakken. 

feb
2
2016

Het KMO-plan van de federale regering

Met genoegen nodigen BECI en IZEO u uit op een eenmalige ontbijtvergadering op 2 februari 2016 waarop toelichting zal worden gegeven bij het KMO-plan, de Tax Shift alsmede de Tax Shelter voor starters en KMO’s, de nieuwe fiscale investeringsstimulans. Minister van Zelfstandigen en KMO’s Willy Borsus zal uitleg geven over de krachtlijnen van het KMO-plan en antwoorden op uw vragen.

jan
26
2016

Workshop over financierings­mogelijkheden voor KMO’s

Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) spelen een belangrijke rol in onze maatschappij. Ze zijn de drijvende kracht achter innovatie en concurrentie in de economie. KMO’s hebben echter een adequate financiering nodig om een impact te kunnen hebben op de economie. Deze financiering brengt heel wat uitdagingen mee. 

Zit u zef met wat vragen? Kom dan zeker naar deze workshop georganiseerd door 

The Association for Financial Markets in Europe (AFME), de European Banking Federation (EBF) en Febelfin.

Pagina's